Magyarország új nézőpontból, mellébeszélés nélkül.

A Körúton Kívül

A Körúton Kívül

Bayer, a csali

2016. augusztus 25. - AKörútonKívül

Természetesen nem zárható ki a lehetőség, hogy a Fidesznek annyira fontos volt elismerni Bayer Zsolt, a jobb oldalon és jobb oldalért végzett munkáját, hogy a várható következmények ellenére is ki akarták tüntetni. Azonban sokkal valószínűbb, hogy nem a várható közfelháborodás, az elhatárolódási, díjvisszaadási és hüledezési dömping dacára ítéltek neki kitüntetést hanem pontosan azért.

Kötve hiszem, hogy Orbán Viktor, Habony Árpád vagy Kubatov Gábor, most kétségbeesetten tördeli az ujjait, látva, hogy mennyi fontos és neves közszereplő támadja és vádolja a kormányt. Sokkal valószínűbb, hogy örömmámorban úsznak, hogy végrehajtották ezt a mestertervet is.

A Fidesz ereje addig terjed, ameddig a politikai párbeszédet sikerül egymás komcsizása, és nácizása köré tematizálni. Rövid távon ugyan gyengülhet a Fidesz, ha egy ilyen óriási támadási felületet kínál magán, hosszú távon viszont tökéletesen működik az „ami nem öl meg az megerősít” elmélete.

Amikor Kaltenbach és Kenyeres elindították a lovagkeresztvisszaadási cunamit, minden bizonnyal az volt az elképzelésük, hogy ezzel kifejezik nem tetszésüket, és ennek hangot adva borsot törhetnek a kormány orra alá, csakhogy borstörés helyett sokkal inkább kiszolgálták az érdekeit.

Ilyenkor újra felszínre törhet a szellemi polgárháború hangulata, ami most is és eddig is kimerült abban, hogy a baloldal egy kicsit nácizik, elhatárolódik, hüledezik és retteg, az ellenfél pedig nemzetvesztőzik, liberális zsidózik, és így tovább, ki-ki ízlése és vérmérséklete szerint.

Valójában minden ilyen konfliktus, legyen az Orbánozás vs. Gyurcsányozás, Európai vs nemzeti értékek elárulása, Nácizás vs komcsizás/zsidózás, nemzetvesztés vs. sovinizmus, Holokauszt vs. Trianon csak azért van, hogy az egyszeri választó képtelen legyen kiszállni ebből a párharcból.

A klasszikus magyar politikai erők teljesen kiüresedtek, már semmilyen beltartalommal, értékrenddel, vagy eszmerendszerrel nem tudnak szolgálni. Kurzusaik fenntartása viszont nem megy a konfliktusok fenntartása nélkül, és ezt csak úgy tudják elérni, ha az ellenfeleiket démonizálják.

És nagyon jól tudják, hogy ennek a polgárháborús viszonynak szükséges velejárója, hogy ők maguk is démonizálhatók legyenek, és ehhez néha ki kell tüntetni Bayer Zsoltokat vagy Szaniszló Ferenceket, megszállási emlékművet kell építeni, Holokauszt és Trianon-sebeket kell feltépni, mielőtt végleg begyógyulnak és magukba temetik az egész rendszert.

Rendkívül jól látszik, hogy mennyire szüksége van az országnak, egy a Jobbikkal szembeálló, rendszerkritikus baloldali erőre, amely felnőhet egy kormányzóképes alternatívává. Az LMP megpróbálkozott vele, de az hogy a kommunikációját a Fidesz-MSZP és leánypártjai szintjén értelmezte, ellenük politizált, az ő potenciális választóikkal próbált kapcsolatba lépni, és nem a Jobbikal helyezkedett szembe, és az előbbieken pedig kívül/felül, végül Schiffer András lelépésébe, és a párt menthetetlen rendszerbe tagozódásába torkollott. Így a párt nem válthatta/válthatja be, amit a nevében ígért.

Ha hagyjuk magunkat provokálni, felháborodunk, hüledezünk, és elhatárolódunk, azzal csak újra és újratermeljük a rendszer üzemanyagaként szolgáló gyűlöletet és rettegést. Ha hagyjuk magunkat, akkor állandósítjuk a fennálló szekértáborok állóháborúján alapuló, üres, érdektelen, hazug és demagóg politikát.

Lágler Kristóf, vendégszerző

A bejegyzés trackback címe:

https://korutonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr2811650388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.25. 05:29:28

А ballibák maximálisan kiszámíthatóak, ennyi az egész. Hülye lenne bárki is nem kihasználni ezt.

histar007 2016.08.25. 11:25:22

A PC az ami mérgez. A sajtó és véleményszabadság, ami mögött mindig szerepel egy kiscsillagos megjegyzés, ami egy roppant hosszú felsorolásra mutat, hogy mi mindenről nem lehet szabadon beszélni.
A káposztástészta diktatúráját éljük, ha senki sem mondhatja ki szabadon, hogy én "gyűlölöm a káposztástésztát". Márpedig komoly kétségeim vannak, hogy minden egyes ember egyformán szeretné.

mpl 2016.08.25. 11:30:45

Lehet a káposztástêsztát nem szeretni, de nem lehet megölni, megalázni azt aki mást szeret, vagy netán hideglelést kap a cvekedlitől. Ez a kisstílű, volt népszabí-nímand viszont pont ezt teszi, alpári módon. Kiváncsi lennék, mit szólna, ha valaki egyszer az ő kurv@ anyukáját emlegetné, és ásatná az orgoványi erdőbe, akkor milyen arcot vágna?

maroz 2016.08.25. 11:37:08

"Ha hagyjuk magunkat provokálni"

Kik vagytok ti, mit takar a többes?

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez az álbalhé körúton kívülieket még csak meg sem legyintette, szóval ki is az a "mi", akiket provokálnak, és jobb lenne, ha nem hagynák magukat?

Wrex 2016.08.25. 11:53:37

@mpl: Tudod mi történt az orgoványi erdőben? Láthatólag nem. Úgyhogy kussolj, vagy legalább hozz fel valami más, elfogadható példát, mert ez nem volt az.

Wrex 2016.08.25. 11:56:03

"Holokauszt és Trianon-sebeket kell feltépni"
WTF???? A holobizniszt pont nem BZS tépkedi napi rendszerességgel, hanem mások. És ha nekik szabad, akkor a magyaroknak is szabad Trianonra emlékezni. Meg a gulágokra. Meg bizonyos komcsik bizonyos származására.

Tiszteltetem Brüsszelet 2016.08.25. 12:00:57

Kicsit rúlértékeled a baloldalt.

Közfelháborodás ha egy 10%-os párt, ami nem tuti h a következő parlamentben is bent fog ülni, elkezd hisztizni? Haha.

pamut 2016.08.25. 12:02:15

@a BircaHang Média szerk.:

az hogy kiállsz a gyűlölet-bomba aljas bayer mellett, az kb. az ezredik alkalom hogy megtagadod jézust, istent, és a keresztény értékeket.

pamut 2016.08.25. 12:09:25

a szerző kicsit túlértékeli orbánékat, nyilván nem a szomszédba egy kis provokációért, azt valóban kéjesen élvezik mert nekik ez öröm.
de ettől még ők igenis rég lesüllyedtek már arra a szintre hogy teljesen komolyan azt gondolják, hogy a saját orbáni értékeik, azaz az: uszítás, a gyűlöletkeltés, a mocskos kurvázás az példaértékű, kitüntetni való dolog.

csak a fideszesek gyerekit sajnálom... a szüleik képesek és tényleg bayert mutatják fel nekik példának, követendő mintának.... szegény gyerekek, mi lesz így belőlük.... :(

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.25. 12:11:26

@maroz:

A demokráciákban a választási kampány állandó. A ballibek azt hitték, tudnak nyerni egy kis népszerűséget a Bayer-üggyel, így kirobbantották a műbotrányt. S nem jött be. Valószínűleg Orbánék agytrösztje eleve kiszámolta ezt, ezért is kapott kitüntetést Bayer... :-)

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.25. 12:13:16

@pamut:

Nem is kedvelem Bayert, az az igazság. A stílusa kontraproduktív. De ettől még a ballib műbotrányosoknak nincs igazuk.

Hogy jön ide Jézus? Jézus melyik tanítása szól a publicisztika alapelveről?

alfacharlybravo 2016.08.25. 12:13:42

@pamut: Nem te vagy gyűlölet bomba? Ebben a műfajban a libsik a nagyok a terrorizmus is az ő találmányuk, törvénybe is rögzítetté. Emlékezzetek Saulra az első király bűnére.

Bicepsz Elek77 2016.08.25. 12:39:42

Az "antiszemitak" vs "antimagyarok" egymas szidasabol elnek. Jol elvannak ezzel mar evtizedek ota. Az bizonyos, hoyg Orbanek a kisebbik rossz igy is(latva a nemzetellenes tevekenysegeket 2010 elott), de a baj vele, hogy nem valik politikusbol allamferfiva.

pamut 2016.08.25. 12:45:44

@a BircaHang Média szerk.:
jézus a szeretet pártján állt, bayer pedig a gyűlöletén, a megosztásén, az uszításén. pont ezek ellen tiltakoznak azok akik visszaadják a kitüntetésüket, ez ugyanis - 20-as IQ felet ez mindeninek magától értetődő - nem is politikai ügy hanem erkölcsi.

mondjuk te már sokszor bebizonyítottad hogy antkieresztény vagy, nem csodálom hogy nem érted mitől ég és föld jézus és bayer.

pamut 2016.08.25. 12:46:24

@alfacharlybravo: nem, bayer az, és a vele közösséget vállalók.

maroz 2016.08.25. 12:47:48

@a BircaHang Média szerk.:

"azt hitték"

Kizart dolog! A hithez kell valamennyi kognitiv munka is. Ez sima felteteles reflex, ne tulozzunk. Pavlovne megnyomja a csengot, a kutyanal beindul a nyalelvalasztas es Pavlov az, aki hisz valamit, nem a kutya. O csak nyalelvalaszt.

maroz 2016.08.25. 12:50:23

@pamut: Tehat helyesnek tartod tiltakozni a megosztas ellen, es aki ezzel nem ert egyet azokat megosztod, azokat a 20-as iq-ju, roppant elegans fakkba rakod.

Penge vagy, Borisz.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2016.08.25. 12:50:27

Szerintem azért nincs teljesen igaza ennek az eszmefuttatásnak, mert a lovagkereszt-visszaadás egyáltalán nem pártpolitikai alapon történt, a kitüntetettek jelentős része pont Orbánéktól kapta a díjat, és aki megadott valami indoklást, az sem ideológiai alapon fogalmazta meg döntését.
Annyiban persze valódi a provokatív funkció, hogy az erre rárakódott közbeszéd, a különböző médiumok, politikusok, rajongóik és bérkommentelők tekintetében ez tényleg a szekértáborharc muníciója lett, de valljuk be, számukra nagyjából mindegy, hogy pontosan milyen benyomások alapján folytatják ezt a küzdelmet. Ma Bayer, holnap a boltbezárás, holnapután ki tudja mi...
Szóval én úgy gondolom, hogy itt legkevésbé éppen a lovagkeresztet visszaküldő díjazottak állíthatók pellengérre, ők csak azt cselekedték, amit a lelkiismeretük diktált számukra, az pedig már régen rossz, ha már ezt is azt jelenti, hogy a Fidesz provokációjának ülnek fel.
(Az érzékletesség kedvéért egy nagyon távoli párhuzam: aki pl. az észak-koreai embertelenségek ellen szólal fel, az is tulajdonképpen az ottani rezsimet támogatja, mert segít nekik fenntartani az ellenségképet?)

alfacharlybravo 2016.08.25. 12:50:37

@pamut: Szerintem meg jó fej. Legalább a beszélgető partnerei értelmesek. Kálmán Olgát is kitüntették a fajtársai, pedig nála butább hülye tyúkot nehéz elképzelni, talán a gyöngy tyúk még nála is ostobább.

pamut 2016.08.25. 12:54:32

@maroz:
aha, és aki tolreáns az tolerálj azt is hogy a nácik zsidókat akarnak ölni, ugye? :D hogy te mekkora hülye vagy :DD

pamut 2016.08.25. 13:04:13

@alfacharlybravo:

ha neked ez a jó fej....

„kirgiz faszszopó geci ... soros-ügynök és szarjankó ... pápa vagy egy demens vénember, vagy egy gazember ... vajon ez a kretén fasz alkalmas-e bajor belügyminiszternek ... ez a tetves török kurva, ez a Sevval Aytekin ... cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik ... ki a fasz hívott ide benneteket ... egyszer végre kapjatok egy sistergős, rohadt nagy pofont ... akkor egyszer megengedem, hogy kinyald a valagam ... gyávák vagytok, ócskák vagytok, patkányok vagytok”

odamondó 2016.08.25. 13:04:19

Hogy a francba jutottunk el a jobbikhoz meg az LMPhez a fidesztől ebben a bejegyzésben? Számomra rejtély.

maroz 2016.08.25. 13:14:28

@pamut: Nem, az mondja meg, hogy mi kifogasa van erdemben a zsidooles ellen.

Te kb. azt mondtad, hogy aki nem ert veled egyet az 20-as iq-ju karfiol. Miben kulonbozik ez attol, hogy: aki nem ugy gondolkodik, mint en az egy budos zsido?

Nincsenek erveid, de van cimked. Borisz, Borisz, budos egy naci vagy, hallod.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.25. 13:15:30

@pamut:

Értsd meg, antiliberálisnak lenni NEM gyűlölködés.

alfacharlybravo 2016.08.25. 13:26:54

@pamut: Erről az oldaláról nem ismerem a tévé műsorai tetszenek. De mondjuk az Olaszliszkai eset és amikor bemegy egy cigány csapat a kocsmába és nem találják akit keresnek erre a pultnál békésen iszogató vendéget brutálisan agyonverik, erre lehet talán túlzottan reagálni. Vagy a jihadista csapat kicsit életlen késsel lenyiszálja a 11 éves beteg palesztin fiú fejét, bennem is megfordult, hogy ezek mennyivel különbek egy pávián csapatnál?

pamut 2016.08.25. 13:31:16

@a BircaHang Média szerk.:
értsd meg a gyűlölködés nem egy politikai fogalom, hiába is akarjátok azt hazudni.

pamut 2016.08.25. 13:34:10

@maroz:
"az mondja meg, hogy mi kifogasa van erdemben a zsidooles ellen."
ha ezt magyarázni kell valakinek akkor az már rég reménytelen.

"Te kb. azt mondtad, hogy aki nem ert veled egyet az 20-as iq-ju karfiol."
Másoknak se hagytam hogy kiforgassák a szavaim, azt képzeled majd neked hagyom? :D

"Miben kulonbozik ez attol, hogy: aki nem ugy gondolkodik, mint en az egy budos zsido?"
Bár már azt ezt felvezető állításod sem volt igaz, de az komoly hogy meg se vizsgálod két állítás tartalmát és úgy vonsz párhuzamot köztük? :D

pamut 2016.08.25. 13:35:09

@alfacharlybravo:
" Erről az oldaláról nem ismerem "

na, most tudtad meg tőlem hogy ilyen odala is van? :DD

maroz 2016.08.25. 13:39:36

@pamut: Latod, ez a baj, hogy nincsenek erveid. Hozod a szokasos kulturlibsi toposzt erveles helyett: aki nem tudja magatol az annyira hulye, hogy annak kar is mondani.

Borisz, a valosag ezzel szemben az, hogy tenyleg nincsenek erveid. Ezert nem tudod mondani, ezert menekulsz masodlagos frissessegu toposzok moge. Csunya olah szokas, szoros lesz tole a tenyered.

alfacharlybravo 2016.08.25. 13:40:30

@pamut: Ezek szerint válogatok, hogy mit nézek meg és mit olvasok el. Egy darabig szórakoztató sík hülye liberálisokkal viccelődni, de végül fárasztó.

pamut 2016.08.25. 13:42:34

@alfacharlybravo: szerintem nézz és olvass még több bayert mint eddig, szerintem ő neked való :)

pamut 2016.08.25. 13:43:09

@maroz: látom szarul viseled hogy ilyen simán leégetted magad az ostobaságaiddal :)

alfacharlybravo 2016.08.25. 13:45:55

@pamut: Mára elég volt a hülyeségből.

micsoda? 2016.08.25. 13:49:53

"Amikor Kaltenbach és Kenyeres elindították a lovagkeresztvisszaadási cunamit, minden bizonnyal az volt az elképzelésük, hogy ezzel kifejezik nem tetszésüket, és ennek hangot adva borsot törhetnek a kormány orra alá,......"
Na, én ezt nem hiszem. Miért nem lehet elhinni Nekik és a többi visszaadónak, hogy gerincesek. Egyszerűen nem akarják, hogy erkölcsileg süllyedjünk, hogy a világ szemében a magyar ember egy senki legyen akire semmilyen szinten, - művészi, politikai - nem érdemes figyelni.
Egyébként meg szívből remélem, a visszaadásnak nem lesz negatív következménye. Maximum nem kapnak Nemzeti dohánybolt engedélyt:)

mpl 2016.08.25. 13:54:50

@Wrex: bayerhez méltó stílusod ellenére válaszolok neked, tudom, mi történt az orgoványi erdőben, ha nem vagy tisztában a történelemmel, ajánlom a könyveket. Sokat segítenek, hidd el. És vannak illemkönyvek is. Stílust nem, de udvariasságot tanulhatsz belőlük. Rád fér. ;-)))

Behajtó70 2016.08.25. 14:14:08

A PC duma áldozatai vagyunk.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.25. 14:29:58

@pamut:

Értsd meg: az antiliberalizmus nem gyűlölködés, sőt a trágárság sem az.

röf 2016.08.25. 14:31:54

"........, hogy mennyi fontos és neves közszereplő támadja és vádolja a kormányt. "
Hát ezek a jelzők már Gréczy Zsoltos magasságok...

maroz 2016.08.25. 14:33:56

@pamut: Tőled, Borisz tőled bármit elviselek, akkora penge vagy! Gyere, hirdess győztest a köpőversenyünkben, és én ígérem, hogy egy pinahajszálnyit sem fogok azon meglepődni, ha mit tesz a devla, magadat hozod ki nyertesnek. Borisz, te valami kibaszottul penge vagy, én csodállak, csumidázlak, majdhogynem irigyellek!

maroz 2016.08.25. 14:40:23

Hehe, nem nagyon olvasok már blogokat, de úgy látom, hogy a körúton belüli balliberálisok blogjai átmentek ilyen "mimemgmondjukafrankót aztán osszátok be!"-hirdetőfallá.

Ennek az itteni nemtomminek (blog? hirdetőfal? wtf?) is idén két posztja lett, és az egyik alatt az áll, hogy "Lágler Kristóf, vendégszerző". Mintha Lágler Kristóf valami húdöfakkíz lenne, és hogy oda ne.

Szóval mit árultok, srácok? Vagy már ti sem tudjátok?

Ybl 2016.08.25. 14:41:51

Gyönyörűen másznak elő a hónaljszagú, álértelmiségi libsik a dohos, húgyszagú szuterénjeikből, keresztet visszaadni. Persze ha ezekhez a keresztekhez akár havi egy BKK-s buszjegy is járna, kussolna az összes koszos gyapjúpulóveres bűzcsótány.

Ybl 2016.08.25. 14:45:08

Ez a pamut szarzsák meg a végén itt fog agyvérzést kapni, ahogy látom. Küldjön valaki egy nőt, akár felfúlhatót is ennek a szerencsétlen fasznak.

dingó29 2016.08.25. 14:53:46

@mpl: Miért nem szidják ezerszámra az anyját évek óta? Dehogynem.

Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel 2016.08.25. 15:08:48

Milyen közfelháborodás? Ugyanaz a 20 ember hisztizi tele az indexet, az utca embere meg élvezi az életet es szarik az egészre.

zila5 2016.08.25. 15:37:13

@a BircaHang Média szerk.:
Értsd meg, hogy gyűlölik a gyűlölködésnek vélt gyűlölködést.
Az a baj, hogy egyáltalán éreznek bármit is.
A politikára nem érdemes érzelmeket pazarolni, miivel beleszólásunk gyakorlatilag nincsen.
Az érzelmek az élet összes területén rendkívüli károkat tudnak okozni, bármilyen előjelűek.
Én kimondottan igyekszem távol tartani magam tőlük.

BéLóg 2016.08.25. 15:50:10

Az Ismétlés a balliberálisok legyőzésének anyucikája:
Mindazokat, akiknek keresztes problémája van bajjerzsótival, arra kérnék, menjenek le Olaszliszkára, aztán "legyintsenek" meg véletlenül egy, az autójuk elé esetleg kiugró kisebbségi norvég gyereket, és ÁLLJANAK MEG!

BéLóg 2016.08.25. 15:50:57

@Ybl: Nem nőre vágyik az...

Wrex 2016.08.25. 17:27:13

@mpl: Amennyiben tényleg tudod és nem csak beképzeled magadnak ezt is, akkor te meg tanulj szövegértést és logikus gondolkodást. Ja, és azt is hogy hogyan legyél kevésbé beképzelt. Rád fér. ;-)))

mpl 2016.08.25. 17:30:37

@Wrex: mivel a vitapartnereimet megválogatom, részemről befejezem a veled való kommunikációt.
Meglocsolom a növényeket. Annak van értelme. Ha már.... :-)

Furusina 2016.08.25. 19:33:28

Ez egy nagyon okos, logikus írás, és valószínűleg mélyen igaz is, hiszen a fizetett fidesznyik, bérkommentelő söpredék, nagy erővel vetette rá magát, már az első kommentekben is, a jellemzően alpári, lumpenstílusban. Leírom itt is, amit a Facebookomon nyilvánosan is közzétettem: Értelmiségi ember nem védheti, nem mentheti azt, amit a Fidesz kormány művel a országban, sem pénzért, sem megfélemlítettségből, sem zsaroltságból.

István Magyari 2016.08.25. 21:12:34

Az összes liberálbolsi leszophatna.

pamut 2016.08.25. 22:17:52

@a BircaHang Média szerk.:

értsd már meg: a gyűlölködés nem egy politikai fogalom. attól még hogy a gyűlölködéseteket gyávák vagytok felvállalni, ezért politikának álcázzátok, attól még az csak gyűlölködés marad.

pamut 2016.08.25. 22:19:03

@maroz:
látom a stílusodon, t tényleg rendszeres bayer-fogyasztó vagy :)

ez a boriszozás amúgy honnan jön, főleg tekintve hogy a fideszes hazaáruló banda nyal be csontig a ruszkiknak?

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.25. 22:38:35

@pamut:

"Mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket!" Ki is írta? Csak nem Kornis Mihály?? Most akkor ki gyűlölködik, okoska?

Szegény hülye Kertész Ákos magyarkokról alkotott gyűlölködő írása megvan? (Azóta már Kanadában megélhetési üldözött, de legalább elkotródott, és nem rontja itt a levegőt a vén gazember..)

Nektek kis barátom a gyűlölet a lételemetek, különösen , mióta 6 éve el lettetek hajtava az egyharmados bús picsába, a megéredemelt helyetekre, és azóta nagyon nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnétek. Ott rohadtok el szép lassan a történelem szemétdombján. Jó ezt látni..:))

bloglegelő 2016.08.25. 22:39:30

Én leszarom bajerzsótit , soha nem is olvasom ezer éve.

De mivel itt annyit idézték, tényleg kíváncsi volnék, hogy egy kívül-belül elkötelezett jogvédő meg mittomén, mit csinál,. amikor elüt egy cigányt, népes rokonsága előtt.

Gáz vagy a fék ?

pamut 2016.08.25. 23:04:45

@A megvalósult amerikai ólom..: nem ismerek kornis nevű politikust, melyik pártnak a szóvivője vagy elnöke?
kertész, az meg végképp kit képvisel, ki szavazott rá? :D

most komolyan ki akarod találni hogy nem az örök tomboló gyűlöletben égő fidsz a gyűlölet pártja bazdmeg ? :DDDDD ha tehetnéd te is géppuskával lőnéd le azt aki nem tetszik neked, mint a smittmariska....

maroz 2016.08.26. 05:29:40

@pamut: Penge vagy, Borisz, de nagyon hülye. De ettől én még halálosan irigyellek, hiszen mindeközben olyan, de olyan magabiztos is vagy. Na meg valószínűleg fiatal is, de ez legalább elmúlik.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.26. 06:08:25

@pamut:

Tudnál írni 3 példát arra amikor gyűlölködtem?

pamut 2016.08.26. 09:37:19

@a BircaHang Média szerk.:
mármint 3 ezret, ugye? :DDD

neked tényleg nincs semmi önkontrollod? évek óta reggeltől-estig gyűlölködsz. mindenkit leballibezel akit gyűlölsz, de gyűlöld a melegeket is, a nyugatot is, a demokráciát is, újabban már a pápát is. nincs semmi életed reggeltől estig csak gyűlölsz, ez vagy te, számodra a létezés természetes állapotává vált a gyűlölködés, azt hiszed ez a normális.

pamut 2016.08.26. 09:59:46

@maroz:
beszélsz kicsi magyar te szerencsétlen? értem hogy csak a baromságaidban vagy képes tobzódni, de legalább ezt a kérdést fel bírtad fogni? :
"ez a boriszozás amúgy honnan jön, főleg tekintve hogy a fideszes hazaáruló banda nyal be csontig a ruszkiknak?"

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.26. 10:12:55

@pamut:

3 ezer? Ez esetben könnyedén tudsz hozni 3 példát...

maroz 2016.08.26. 11:56:38

@pamut: Borisz, pengve vagy ugyan, de egyúttal ferde is, mint a szovjet sarló. Persze egyúttal kemény is, mint egy keresztbe tett kalapács, de nem kéne arcoskodj ennyire, hiszen még azt a roppant egyszerű kérdést sem tudtad megválaszolni, hogy mi is a bajod a bibsiöléssel. Azért lássuk be, ez még nem egy kvantumfizika, szóval ha te még ezzel sem boldogulsz, akkor talán picit visszavehetnél az arcodból.

Wrex 2016.08.26. 14:29:32

@mpl: Ez esetben nincs gond, hiszen amit bemutattál az nem vita volt hanem személyeskedés. Érvelés helyett igazi liberós módjára szépen felhúztad a nózidat és nagyképűsködni kezdtél. Nem baj, majd a sansevieria trifasciatáddal elbeszélgethetsz, remekül meg fogjátok érteni egymást.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.26. 14:44:27

@pamut: Miért Bayer talán politikus? Kertész Ákost és Kornisst a ballib kormányok tüntették ki, annak ellenére, amiket írtak, (ahogy Spirót is, ("jönnek a mélymagyarok a szarból"). Akkor miért nem tetszett őrjöngeni?
(Egyébként Péterffy Bori vissza adta már, vagy több esze ven mint nektek?)

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.26. 14:51:55

@a BircaHang Média szerk.: Viszont most deilemmában vannak a ballibsik. Jó volna tovább hergelni ezt a Bayer ügyet, viszont már rég az "oktatás katasztrofális helyzetben "van , meg a "gyermekeink jövője a tét" c. témákat kellene nyomatni, és ugye két ügy egyszerre nem uralhatja a napirendet.
Várják a direktívákat a hogyan továbbról Gyuri bácsitól..:)) ( Pukli egyelőre lassú méla lesben..:)

pamut 2016.08.26. 23:00:40

@A megvalósult amerikai ólom..: loooooooooooool, szóval az a fickó aki szervezte és az arcát adta a fidesz cöf-ös felvonulásaihoz, egy totálisan politikai alakultahoz amely vegytisztán pártpolitikai akciókat hajt végre, az neked nem politikus? :DDDD amellett hogy az egész "munkássága" nem más mint a fidesz trágár szócsöve?
ja még az 5-ös párttagkönyv tulajdonosa, minden szülinapi bulin orbán mellett feszít.
b+ bayer többet tett orbánért és a maffiájáért mint sok eccerű államtitkár, bayer orbán egyik frontpolitikusa. ki ne találd már b+ hogy nem virtigli politikai szereplő, méghozzá abszolút a frontvonalban sok-sok éve....

ha nem így lenne, nem is állna most ki mellett az orbánmaffia összes zombija....

"Kertész Ákost és Kornisst a ballib kormányok tüntették ki, annak ellenére, amiket írtak"
Két nagyszerű író, bőven kiérdemelték.

"jönnek a mélymagyarok a szarból"
Vállalt Ady parafrázis, annak is kiváló, de ha nem az lenne akkor is kiváló lenne, szívemből szól, a magukat mélymagyaroknak nevezők valóban a magyarság legmocskosabb legaljanépe, a magyarok szégyenei, akik pont hogy támadnak és gyűlölnek minket magyarokat.

tehát továbbra is:
"a gyűlölködés nem egy politikai fogalom. attól még hogy a gyűlölködéseteket gyávák vagytok felvállalni, ezért politikának álcázzátok, attól még az csak gyűlölködés marad."

pamut 2016.08.26. 23:02:11

@maroz:

"még azt a roppant egyszerű kérdést sem tudtad megválaszolni, hogy mi is a bajod a bibsiöléssel"

hogy mi van, te kretén??? :D

a drog vagy a bayer ölte ki az utolsó agysejtedet, valamikor sok-sok éve? :D

pamut 2016.08.26. 23:08:00

@a BircaHang Média szerk.:

:DDD

nesze, itt pl. kiálltál a véres kezű aljadék diktatúra mellett:
"Mi van bemeredve Oroszországban? Demokratikus állam."

itt egy lesajnáló, lekezelő, gyűlölködő kis sunyi mondatod:
"Nyugodj le, édes ballibám, ne tombolj, hogy gazdáid bukták a Bayer-ügyet..."

itt egy hazug tagadásod amivel a magyargyűlölő orbánmaffia védelmében hazudoztál:
"Fideszes oligarchák nem léteznek, így eleve abszurd a kiinduló állítás."

+ napi több tucatszori leballibázás (ami nálatok egyszerre rágalmazás és gyűlölködő megbélyegzés), többek közt engem is, számtalan cáfolat dacára újra és újra :D

tehát mást se csinálsz, szerintem vagy 20 éve, mint hazudsz, gyűlölködsz, sértegetsz, lekezelsz, fennhéjázol (a nagy büdös semmire), ja és ugye arra nem kell példát keresnem hogy gyűlöld a melegeket, meg hogy a pápát is fikázod? :D

maroz 2016.08.27. 06:18:53

@pamut: Látod, pedig egy viszonylag egyszerű kérdés volt. Borisz, mit kezdesz egy összetettebbel, nézd csak meg, van nekem olyan is:

"aha, és aki tolreáns az tolerálj azt is hogy a nácik zsidókat akarnak ölni, ugye? "

Megkérdezhettem volna azt is, hogy a hozzád hasonló fülesfaszok miért izgultak rá ennyire a metélt bránerre, miért csak a biboldók sorsa fáj nekik, és miért csak a nácikokkal foglalkoznak, de ha te még azt sem tudod érdemben megargumentálni, hogy zsidót ölni miért nem jó dolog akkor hogyan jutsz, hogyan juthatnál el oda, hogy úgy egyáltalán embert ölni (és bárki által embert ölni, nem csak a mesebeli nácikok által) miért is rossz dolog, bűn, ilyesmik?

Borisz, te egy ideológiai harcos vagy. Illetve na, lehet még egy számodra pozitív kimenet, mert ha egy büdös zsidó vagy (ha te zsidó vagy, akkor te egy büdös zsidó vagy, ehhez kétség nem fér és ebben semmi antiszemitizmus nincs, mert ha egy zsidó úgy nyilvánul meg, ahogyan te az egy büdös zsidó) akkor érthető, akkor teljesen jogos az argumentációnak tűnő megnyilvánulásod. Szóval bibsi vagy?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.27. 07:29:09

@pamut:

"nesze, itt pl. kiálltál a véres kezű aljadék diktatúra mellett"

Oroszország nem diktatúra.

"itt egy lesajnáló, lekezelő, gyűlölködő kis sunyi mondatod:
"Nyugodj le, édes ballibám, ne tombolj, hogy gazdáid bukták a Bayer-ügyet...""

Leírtam egy tényt. A politikai akció kifulladt, ahogy ezt te is látod. A kitüntettek 95 %-a nme adta vissza a kitüntetését.

"itt egy hazug tagadásod amivel a magyargyűlölő orbánmaffia védelmében hazudoztál:
"Fideszes oligarchák nem léteznek, így eleve abszurd a kiinduló állítás.""

Ismét tényt írtam le. Valójában a ballibek önmaguknak mondanak ellent: ugyanis vagy oligarchák irányítják az országot vagy Orbán az egyszemélyi diktátor, a kettő együtt nem megy.

"napi több tucatszori leballibázás"

Milyen szóval kellene nevezni a ballibát?

"ami nálatok egyszerre rágalmazás és gyűlölködő megbélyegzés"

Mi a rágalmazás a ballibában. Én is balliba voltam korábban, s nem szégyelltem. Te szégyelled?

Gyűlölködés meg hogy lehetne egy politikai áramlat megnevezésében?

"többek közt engem is, számtalan cáfolat dacára újra és újra"

Cáfoltad, hogy ballib vagy? Mikor?

"mást se csinálsz, szerintem vagy 20 éve, mint hazudsz, gyűlölködsz, sértegetsz, lekezelsz, fennhéjázol"

Értsd meg, az antiliberális világnézet nem hazugság és gyűlölködés. Sértegetni meg szinte sose szoktam senkit, nem ez a stílusom.

"arra nem kell példát keresnem hogy gyűlöld a melegeket"

Nem gyűlölöm őket. Homofób vagyok, nem gyűlölöm őket, hanme elutasítom eszméiket.

"meg hogy a pápát is fikázod?"

A római pápát tilos kritizálni?

pamut 2016.08.28. 13:24:46

@a BircaHang Média szerk.:
"Oroszország nem diktatúra."

de, az.

"Leírtam egy tényt."
látom még hülyébbnek tetted magad, ezt írtam:
"itt egy lesajnáló, lekezelő, gyűlölködő kis sunyi mondatod:"

"A politikai akció kifulladt"
ez pedig egy újabb, szándékosan hazug, szánsékosan degradáló, karaktergyilkos hazugságod volt.

"Ismét tényt írtam le."
nem, hazudtál, tele az ország fideszes oligarchákkal.

"a ballibek önmaguknak mondanak ellent:"
ismét, már azzal is hazudsz hogy mindenkit lebillebezel aki nem hazudja azt amit te.

"vagy oligarchák irányítják az országot vagy Orbán az egyszemélyi diktátor"
már miért lenne itt bármiféle vagylagosság, ellentmondás, te idióta? :D

"Milyen szóval kellene nevezni a ballibát?"
Aki nem ballib, azt nem kélne ballibnek hazudni, épp az az egyik legszemetebb hazugságod hogy csak megbélyegzel mindenkit.

"Mi a rágalmazás a ballibában."
mi az a "ballibába" és miért kérdel tőlem ilyet? méár a kérdéseidben is hazudni próbálkozol? :D

"Gyűlölködés meg hogy lehetne egy politikai áramlat megnevezésében?"
folyamatos lesajnáló, megvető, megbélyegző módon ballibázol, meg eleve egy fidesztáliban az hogy "ballib" az minden sértések és förtelmek legalja.

"Cáfoltad, hogy ballib vagy?"
:DDD
1. már sokszor leírtam hogy nem vagyok ballib, természetes ti, fideszes trollok ezt leszarjátok és hazudoztok tovább. azért, mert az orbánmaffiát semmivel sem tudjátok már védeni, ezért nem marad nektek más csak as ősi fideszes módszer a kritizálók megbélyegzése, karaktergyilkossága...
2. amúgy miért is kéne nekem bármit is "cáfolni"? :D tűn te valamiféle bíróság vagy aki előtt meg kell védenem magad? :D talán inkább te bizonyíts ha már rágalmazásra adod a hazug, aljas fejed.

"Értsd meg, az antiliberális világnézet nem hazugság és gyűlölködés."
értsd már meg a gyűlölködés nem liberális vagy antiliberális dolog, sőt semmilyen politikához nincs köze, még aha annak is hazudod mert gyáva vagy felvállalni hogy gyűlölsz.

"Nem gyűlölöm őket."
de, gyűlölőd őket. is.

"A római pápát tilos kritizálni?"
te nem kritizálod, hanem megveted, utálod, gyűlöld és még azt is megtagadod tőle hogy követné istent.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.28. 13:32:31

@pamut:

""Oroszország nem diktatúra."
de, az."

Nem, nem az.

""A politikai akció kifulladt"
ez pedig egy újabb, szándékosan hazug, szánsékosan degradáló, karaktergyilkos hazugságod volt"

Értsd meg: aki nem liberális, az nem gyűlölködő automatikusan, s a liberális politika kritizálása nem utálkozás.

"nem, hazudtál, tele az ország fideszes oligarchákkal"

A valóságban egy sincs.

""vagy oligarchák irányítják az országot vagy Orbán az egyszemélyi diktátor"
már miért lenne itt bármiféle vagylagosság, ellentmondás, te idióta?"

Nézd meg valahol az "oligarcha" szó jelentését, édes ballibám... meg fogsz lepődni...

"Aki nem ballib, azt nem kélne ballibnek hazudni"

Így igaz. S ezt nem is teszem.

"sokszor leírtam hogy nem vagyok ballib"

Akkor te egy olyan nem-ballib vagy, aki csodás véletlenek miatt mindig egyetért a ballibek mindenkori álláspontjából...

"értsd már meg a gyűlölködés nem liberális vagy antiliberális dolog, sőt semmilyen politikához nincs köze"

Így igaz. Ezért is nem szoktam gyűlölködni.

"de, gyűlölőd őket. is."

Tudsz erre bizonyítékod adni?

""A római pápát tilos kritizálni?"
te nem kritizálod, hanem megveted, utálod, gyűlöld és még azt is megtagadod tőle hogy követné istent"

Nem gyűlölöm, nem vetem, viszont határozott ellenvéleményem van káros, istentelen tevékenységéről.

pamut 2016.08.28. 13:33:59

@maroz:
" mit kezdesz egy összetettebbel, nézd csak meg, van nekem olyan is:
"aha, és aki tolreáns az tolerálj azt is hogy a nácik zsidókat akarnak ölni, ugye? ""

Móricka! :D Ezt a kérdést ÉN tettem fel neked. Nem, nem te írtad :D Mit tolsz ennyire a pálinkát vagy a bayert hogy már azt se tudod mit írtál? :D

Azt már meg se merem kérdezni tőled, hogy felfogtad-e hogy miért kérdeztem ezt tőled, hisz ennek az esélye kereken nulla százalék :)

"Megkérdezhettem volna azt is, hogy a hozzád hasonló fülesfaszok miért izgultak rá ennyire a metélt bránerre"
úgy-úgy :) annyira tisztán már csak a stílusodból, szóhasználatodból is hogy hová rohadt le és szét a szemilységed :) kérlek folytasd ugyanígy, annyira vicces látni ahogy lejáratod magad a béka segge alá :)
ugye te Bayeren nevelkedtél, le se tagadhatnád! :D

"miért csak a biboldók sorsa fáj nekik"
mit hablatyolsz, agyhalott? :D

"és miért csak a nácikokkal foglalkoznak"
kikről beszélsz agyhalott és miért kérdezed tőlem olyan bajodat mely bajod valaki másokkal van? te hogy lehetsz ennyire idióta?

"ha te még azt sem tudod érdemben megargumentálni, hogy zsidót ölni miért nem jó dolog"
figyu.
menj orvoshoz.
most.
nem viccelek.
ez már bőven orvosi eset....

" hogyan juthatnál el oda, hogy úgy egyáltalán embert ölni (és bárki által embert ölni, nem csak a mesebeli nácikok által) miért is rossz dolog, bűn, ilyesmik?"
mi van? :D
meg mitől "mesebelik" a nácik?
őszintén, szívből kívánom hogy ez ne te legyél, hogy az ilyen sorokat csak szétdrogozott, láda pálinka utáni állapotodban írj, mert ha alapból írsz ilyeneket akkor rajtad még orvos sem segíthet.

"Borisz, te egy ideológiai harcos vagy."
Móricka, te hülye vagy :)

"ha egy büdös zsidó vagy (ha te zsidó vagy, akkor te egy büdös zsidó vagy, ehhez kétség nem fér"
figyu, értem én hogy te a szádon át szoktál szarni, de tudod nálunk, civilizált embereknél a budit használjuk a bélsár ürítésére, nem pedig online fórumokat, neked is ezt javaslom, ha már a szüleid olyan selejtes munkát végeztek hogy nem tanítottak meg erre.

pamut 2016.08.28. 13:41:31

@a BircaHang Média szerk.:
"Nem, nem az."
de, az.

"Értsd meg: aki nem liberális, az nem gyűlölködő automatikusan"
1. értsd meg: az hogy gyűlölsz, még nem tesz téged antiliberálissá, az egy politikai fogalom.
2. attól hogy félrebeszélsz, és olyan (amúgy szintén hazug) választ adsz aminek semmi köze a kérdéshez, attól még ott van a tény is, hogy nem volt semmilyen politikai akció, ez egyének erkölcsi döntése volt, akárhogy hazudod el. értem neked az fáj másoknak van erkölcsük, és emiatt kisebbségi komplexusod van velük szemben, mondjuk ez jogos.

"A valóságban egy sincs."
de, sok van.

"Nézd meg valahol az "oligarcha" szó jelentését"
nézd meg te. az ország tele van fideszes oligarchákkal.

"édes ballibám"
látod! :D pont erről a lesajnáló, lealázni vágyó hazugságokról beszéltem. annyira vicces hogy még akkor sem bírod ki a lesajnáló, megvető, alázni akaró hazudozást, megbélyegzést, amikor pont ezt vetik a szemedre :DDDD pont olyan vagy mint a fülig vajas arcú kisgyerek aki esküdözik hogy nem ő ette meg a vajas kenyeret :)

"Így igaz. S ezt nem is teszem."
pontosan ezt teszed, állandóan.

"Akkor te egy olyan nem-ballib vagy, aki csodás véletlenek miatt mindig egyetért a ballibek mindenkori álláspontjából..."
ISMÉT hazudsz, nahááááát :D

"Így igaz. Ezért is nem szoktam gyűlölködni."
Az egész életed egy állandó gyűlölködés.

"Tudsz erre bizonyítékod adni?"
ezt már kérdezted és be is másoltam egy csomót, épp abból indult ki ez a kommentelés. komolyan, már erre sem emlékszel? :D

"Nem gyűlölöm, nem vetem, viszont határozott ellenvéleményem van káros, istentelen tevékenységéről."
de, gyűlöld, megveted, és az hogy most is istentelennek hazudod, leleplez téged. annál nagyobb sértést és gyűlölködő hazugságot hogy magát a pápát istentelenzed le, el sem lehet képzelni.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.28. 13:46:40

@pamut:

"az hogy gyűlölsz"

Nem gyűlölök.

"attól hogy félrebeszélsz"

Nme beszélek félre.

""A valóságban egy sincs."
de, sok van."

De egyet se tudsz megnevezni persze.

"Az egész életed egy állandó gyűlölködés."

Nem.

"ezt már kérdezted és be is másoltam egy csomót"

Mindegyiket megcáfoltam.

"gyűlöld, megveted"

Nem igaz.

"istentelennek hazudod"

Ez a véleményem.

"magát a pápát istentelenzed le"

Ő csak egy ember, nem természetfeletti lény.

maroz 2016.08.28. 13:48:41

@pamut: Borisz, nem tudom, feltűnt-e, de te egyetlen kérdésemre se válaszoltál.

Na, körülbelül ez az általad bemutatott gondolkodás a balliberális, körúton belüli elit "eredménye". Megtanították az ilyenre fogékony emberkének, hogy bizonyos ingerekre pavlovi megbízhatósággal játsszanak le válaszingereket, és elhitették velük, hogy ettől magukra jobb, kompetensebb, satöbbibb emberként tudnak tekinteni. A kibaszott belvárosi elitnek ez azért kellett, mert a hatalmukat a kultúrharcra alapozták, magukat tették meg a fejlettnyugati értékek hazai hordozóinak és védelmezőinek, ezt tekintették a hatalmuk fő legitimációs forrásának.

Akkorát buktak, mint az ólajtó.

Ami utánuk maradt néhány megmondóblog, ahová időnként odaszarnak valakik valamilyen szándékkal valamit majd rohannak tovább más fontos petélési ügyeben. Ezen túl pedig megmaradt néhány elárvult drukker, mint ez a pamut is, akik eszelősen eveznek tovább és nem zavarja őket még az sem, hogy már a derekukig ér a víz. Viccelődtem egyet vele, holott szomorú ez, nagyon is szomorú.

pamut 2016.08.28. 13:52:29

@a BircaHang Média szerk.:
"Nem gyűlölök."
de, gyűlölsz, pont most (is) bizonyítottam.

"Nme beszélek félre."
De, és ezt pont az előbb bizonyítottam. nem volt nehéz, még a látszatra sem adtál, olyan választ adtál aminek semmi köze nem volt a kérdéshez.

"De egyet se tudsz megnevezni persze."
Mészáros, Tiborcz, Sántha, Vajna az ismertebbek, de van még egy tucat közismert és ezek csak az ismertebbek, a második vonalban még több tucat van. és ott van Simicska és Spéder is akik épp olyan fideszes oligarchák voltak mint a többi csak túl sokat akartak és ezért belső leszámolás áldozatai lettek.

"Nem."
De.

"Mindegyiket megcáfoltam."
Semmit sem cáfoltál, sőt újabb lesajnáló gyűlölködést vittél végbe (a folyamatos hazudozás mellett).

"Nem igaz."
De igaz.

"Ez a véleményem."
ez a gyűlölködő hazugságod.

"Ő csak egy ember, nem természetfeletti lény."
és ki mondta hogy természetfeletti? Látod, ez is a hazugságaid egyik formája, olyat cáfolsz amit senki nem mondott, azt sugallva hogy akinek ezt írod, azt ezt mondta, noha nem is. azaz hazudsz.
a pápa a keresztény egyház feje, ami egy elég komoly pozíció.

és milyen érdekes az "édes ballibám"-ról már hazudozni sem akarsz? :D

pamut 2016.08.28. 13:56:52

@maroz:
"Borisz, nem tudom, feltűnt-e, de te egyetlen kérdésemre se válaszoltál."

Móricka, nem tudom feltűnt-e neked:
1. Neked orvos kell.
2. Semmilyen értelmes kérdést nem írtál le.
3. Te nem ragáltál az én felvetéseimre.

"A kibaszott belvárosi elitnek ez azért kellett, mert a hatalmukat a kultúrharcra alapozták, magukat tették meg a fejlettnyugati értékek hazai hordozóinak és védelmezőinek, ezt tekintették a hatalmuk fő legitimációs forrásának."
Ezek már így első ránázásre is a következő defektjeidet bizonyítják:
- kisebbségi kompelxus
- iszonyú, személyiségromboló frusztrációk
- üldözési mánia, paranoia

Te, legalább egy végzős pszichológus hallgatónak kínáld fel magad hogy szakdogát írhasson belőled, oda lesz a gyönyörűségtől, még a diliházban sem találna egy ennyire kifejlett példányt.

Ja, és a zsidózást hol hagytad Móricka? :)

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.28. 14:03:22

@pamut:

"de, gyűlölsz, pont most (is) bizonyítottam"

Egyetlen bizonyítékot se írtál eddig.

"pont az előbb bizonyítottam"

Mit?

"Mészáros, Tiborcz, Sántha, Vajna"

Egyik se oligarcha. Vagy komolyan azt hiszed, nekik politikai hatalmuk van?

"a pápa a keresztény egyház feje, ami egy elég komoly pozíció"

Komoly, de nem mentesít a súlyos tévedésektől.

pamut 2016.08.28. 14:15:09

@a BircaHang Média szerk.:
"Egyetlen bizonyítékot se írtál eddig."
dehogynem egy csomó cáfolhatatlan példát hoztam, pont ez fáj neked :)
az a vergődésed is szánalmas hogy még a látszat szintjén sem tudod ezeket cáfolni, még csak próbálni sem mered, csak simán, mint egy dedós hajtogatod hogy de-nem, de-nem :D lássuk, be felnőtt embernek dedóba lemenni: szánalmas vergődés.

"Mit?"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
látod birka, ezért vagy te hazudozni képes alkat, én meg nem vagyok képes ilyenre :D folyamatosan ugyanaz a téma, ezerszer leírtam, e körül forog minden mondat, erre egy mondatba nem írom le, és egyből síkhülyének tetteted magad mintha nem tudnád miről van szó :DDD igen, te, akinek nincs erkölcse, te képes vagy ilyen önégető, önmagad degeneráltnak mutató hazugságra, csak hogy félrebeszélj. ez még szánalmasabb mint az előző.... hányszor fogod még magad hülyének tettetni?

"Egyik se oligarcha."
De, mind az, és még van több is.

"Vagy komolyan azt hiszed, nekik politikai hatalmuk van?"
Egy egészen kicsi talán van nekik, de nem jellemző, illetve nem ettől oligarchák. nem politikai hatalmuk, hanem politikai kapcsolatuk van: Orbán a kapcsolatuk neve, és ebből a kapcsolatból gazdagodtak meg, vagy gazdagodnak most tovább. Azaz politikai maffiózók, jogosulatlan előnyüket szereznek, rájuk írnak törvényeket-szabályokat, nekik írnak ki közbeszerzéseket amik előre le vannak zsírozva nekik akárhányszorosan is számlázzák túl stb. azaz szépen kilopják a közpénzt rajtuk keresztül. milliárdokat, tízmilliárdokat, százmilliárdokat.

mintha nem tudnád te kis hazug fideszes:D

"Komoly, de nem mentesít a súlyos tévedésektől."
aki itt téved meg hazudik az te vagy, a pápa milliószor jobban tudja mi áll összhangban az isteni értékekkel mint te. az fáj neked hogy a pápa nem gyűlölködik mint te.

továbbá attól még hogy nem reagálsz dolgokra amikben felsültél (éééééééés: ez IS a hazugságaid egyik típusa!!! :D) attól még azok léteznek. előbb azt sugalltad hamisan hogy szerintem természetfölötti a pápa, na meg az "édes ballibázásra" sem mersz reagálni, pedig milyen szépen leégetted vele magad :D

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.28. 14:18:14

@pamut:

Nem írtál érvet, nincs mit cáfolni. Ha majd írsz, cáfolom.

Nézd meg valahol mit jelent az "oligarcha" szót, úgy tűnik, nem tudodl..

A római páoa láthatóan nem tudja mit tanít Isten, hiszne ha tudná, nem csinálná azt, amit csinál.

Mindenre reagélok, amire érdemes.

pamut 2016.08.28. 14:24:12

@a BircaHang Média szerk.:

"Nem írtál érvet, nincs mit cáfolni. Ha majd írsz, cáfolom."
hogy hazudsz egyfolytában, még akkor is amikor ott van igazság fentebb kicsivel, de még azt is elhazudod :DDD ott van a 2016.08.26. 23:08:00-os kommentemben eleve abból indult ki ez az egész de te már eut is elhazudnád :D ja és persze: egyet sem tudtál cáfolni.....

"Nézd meg valahol mit jelent az "oligarcha" szót, úgy tűnik, nem tudodl.."
nézd meg te, én tudom mit jelent, azt amit leírtam.
és ezzel szépen szét is lett cáfolva a fideszes oligarchákkal kapcsolatos hazugságod is.

"A római páoa láthatóan nem tudja mit tanít Isten, hiszne ha tudná, nem csinálná azt, amit csinál."
A római pápa pontosan tudja mit tanít az isten, te nem tudod.

"Mindenre reagélok, amire érdemes."
ismét hazudsz, azokra nem reagálsz amikre nem mersz reagálni, mert felsültél, lebuktál velük és mert az igazamat bizonyították :)

maroz 2016.08.28. 14:33:59

@pamut: Nem vetted észre, mondjuk ezt nem is vártam el tőled, szóval üzembiztosan nem vetted észre, hogy csak szórakozok veled, amint hogy azt sem vetted észre, hogy az utolsó neked címzett kommentem nem hozzád, hanem rólad szól.

Én tényleg szomorúnak tartom ezt az egészet, és nem igazán látom, hogy lenne bármi kilátás valami távolabbi boldogabb kimenetelre. Na, de hát ez van, ezen lamentáltam már eleget, ugorgyunk.

pamut 2016.08.28. 14:37:49

@maroz:
mi van móricka, már semmi habzó szájú dühöngés, semmi önalázó ámokfutás, semmi durván beteges hisztéria mint eddig? :D
hát csak nem elvette a kedvedet hogy kiröhögtelek? :D
kár hogy már csak ilyen fáradt motyogásra futja tőled, amikor szirénázva ámokfutsz az sokkal viccesebb. :) de tényleg... :))))

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.28. 20:13:52

@pamut:

"hogy hazudsz egyfolytában, még akkor is amikor ott van igazság fentebb kicsivel"

Minden álérvedet cáfoltam. Ha van valami új, írd le, megnézem azt is.

"én tudom mit jelent"

Az eddigiekből ez nem látszik...

"A római pápa pontosan tudja mit tanít az isten, te nem tudod."

Az, hogy te fanatikusan valamiféle Istennek hiszed a római pápát, ez a te egyéni gondod.

"azokra nem reagálsz amikre nem mersz reagálni, mert felsültél, lebuktál velük"

Ez nem igaz. Tőled komoly érvet nem hallottam. Alapgondolatod: aki nem liberális az gyűlölködik, tehát aki nem liberális, az gyűlölködik - ez szerinted komoly érv?

pamut 2016.08.28. 20:56:19

@a BircaHang Média szerk.:

"Minden álérvedet cáfoltam."
:DDDD
ja, ahogy azt a dedóban pistike elképzeli :DDD idézem a cáfolatod amit folyamatosan szajkóztál: "Nem, nem az.". Vagy éppen: "Nem." vagy: "Nem igaz."
Ezek nem cáfolatok, hanem nevetséges, dedós szintű tagadások. Te tipikusan az a szerencsétlen, dedós szinten megrekedt alak vagy, aki azt hiszi attól lesz igaza ha elmondja százszor hogy nem! És tényleg nincs hozzá agyad hogy felfogd hogy ennek még csak távolról sincs semmi köze semmiféle cáfolathoz.
Maradjunk abban hogy nem cáfoltál semmit, még csak meg se próbáltad, és nem is tudnád cáfolni, pont ezért nem is teszed.

"Az eddigiekből ez nem látszik..."
De, pont hogy látszik. Te nem tudod. Vagyis tudod csak elhazudod ezt is, mert az orbánmaffia kollaboránsa vagy.

"Az, hogy te fanatikusan valamiféle Istennek hiszed a római pápát, ez a te egyéni gondod."
Látod, újabb gyűlölködő hazugság, pont ezekről beszéltem :) Annyira kurva vicces hogy még akkor sem bírod abbahagyni a hazudozást amikor pont ezt vetik a szemedre :DDD Soha nem írtam ilyet, a státuszára hivatkoztam ami viszont brutálisan erős érve, nem is tudsz vele mit kezdeni, ezért kényszerülsz hazudozásra.
Az viszont hogy te fanatikusan igazabb hívőnek képzeled magadnak a pápánál, na az látod a te egyéni gondod, nem is kicsi, de annál nagyobb....

"Ez nem igaz. "
De még mennyire hogy igaz és ezt te is jól tudod :)
Gyáván futsz a tagadhatatlan tények elől, a saját kínos, védhetetlen szövegeid elől, ezért nem reagálsz azokra.

"Alapgondolatod:... "
na és amit itt leírtál az ÚJABB hazugság, mondjuk tőled pont ezt vártam. Az a hazugságod hogy általánosítasz, megpróbálod úgy nevetségessé tenni az állításom hogy mindenkire vonatkoztatod, e mögé bújsz el gyáván. Noha végig csakis rólad volt szó kedves kis birka.... és ezt nagyon jól tudod mégis hazudsz :) ki se bírnád hazudozás nélkül 5 percig, ugye? :) ja, és persze az általánosítás nélkül is hazugság amit írtál mert alapból is kiforgattad....

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.29. 05:59:09

@pamut:

Komolyan azt hiszed, hogy az érv, hogy "de igen" meg "gyűlölködsz"? Ugye ezt te se hiszed el a valóságban? Majd kijelented pár óra múlva, hogy te "győztél"? Ez valami vicc?

Ha vannak értelmes érveid, várom őket.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.29. 06:01:24

@pamut:

"az orbánmaffia kollaboránsa vagy"

Nem vagyok senkinek az embere, te is tudod.

Ha viszont ti és Orbán között kell választani, Orbánra szavazok 2 kézzel. Miért? Mert az ő politikája sokkal több hasznot hoz az országnak. Ennyi. Tudom, hogy szerintetek mindenki aki ezt mondja Orbán-ügynök, de ez csak a ti paronioátokat jelzi.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.29. 06:02:48

@pamut:

"igazabb hívőnek képzeled magadnak a pápánál"

Nem képzelem. Egy viszont biztos: én nem próbálom kicsavarni a keresztény tanítást, ahogy ezt ő teszi.

pamut 2016.08.29. 10:51:44

@a BircaHang Média szerk.:
te beszélsz nyuszifül? :DDDD
oszt arról szokásod szerint "elfeledkezel" hogy a "de igen"-em mire volt válasz?
megmutatom neked kedveske: "Nem, nem az."

Te mit képzelsz de most komolyan, hogy majd komolyan veszem a dedós tagadásodat és nekiállok bekezdéseket írni? pont olyan választ kaptál amilyet te adtál. érdekes a saját "Nem az" szövegedet meg érvnek tartod ugye? :DDDDD

Te is tudod jól hogy gyűlölködsz, hogy a velejéig szar diktátor putyin pártján állsz, hogy a fideszmaffia kollaboránsa vagy, hogy gyűlölsz mindenkit akiket a fideszeseknek gyűlölnie kell, plusz ráadásnak a melegeket és a pápát is. a nevetséges "de nem" tagadásaid pedig kibaszottul nem érvek és nem cáfolnak semmit.

"Ha viszont ti és Orbán között kell választani "
Kik azok a "ti"? :DDD
Már megint HAZUDSZ birka???
Továbbra is képtelen vagy abbahagyni a hazudozást még akkor is amikor pont a hazudozásod a téma, de te azért nem hazudsz ugye? :DDD
És nem csak a "ti" hazugság, hanem az is hogy bárki választásra kényszerítene téged, és az is hogy már mégis választási kényszert érzel a fejedben (mert ilyen hülye vagy) akkor csak két lehetőség lenne. Látod, egy ilyen kis rövid hazug kérdés, és egyből három hazugságot toltál bele :)
És akkor most szedd ízekre amit írtam, cáfold szanaszét a jól ismert "érveddel", idézem " De nem" :DDDD

"Egy viszont biztos: én nem próbálom kicsavarni a keresztény tanítást, ahogy ezt ő teszi"
hajszálpontosan ezt teszed, méghozzá a gyűlölködésed önigazolása céljából.

Látom továbbra is szeletíven válaszolsz hisz a leglátványosabb felsüléseidre továbbra sem mersz reagálni :))

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.29. 11:53:18

@pamut:

Tizedszerre nem fogom ugyanazt leírni, ilyenkor marad a "de igen" és "de nem".

"Te is tudod jól hogy gyűlölködsz"

Na, ilyen egy álérv. Óvodáskorodból nem tudtál kinőni... Válasz: nem, nem tudom jól, s hülye vagy.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.29. 11:54:09

@pamut:

Kérdésem hozzád: tervezed abbahagyni a hazudozást?

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.08.29. 16:45:09

@pamut: Ugyanmár .. Hány balos újságíró jelenik meg balos rendezvényeken rendszeresen? Magyarországon az újságírás egy erősen átpolitizált műfaj, kár ezt tagadni, és ezt az aktuális kormányzatok többnyire lovagkereszttel vagy más alacsonyabb rendű kitüntetéssel szokták honorálni.
Bayer legalább letett valamit az asztalra a filmjeivel A kitüntetést visszaadók listáját nézegetve elképedek, hogy egyesek milyen alapon kaptak közülük lovagkeresztet, a politikai hűségükön kívül..

"Vállalt Ady parafrázis, annak is kiváló, de ha nem az lenne akkor is kiváló lenne, szívemből szól" Látod, többek között ezért nem fogtok a büdös életbe visszatérni a hatalomba. Az emberek kiismertek titeket, magyargyűlölő hazátlanokat..

pamut 2016.08.29. 19:41:56

@a BircaHang Média szerk.:

"Tizedszerre nem fogom ugyanazt leírni, ilyenkor marad a "de igen" és "de nem"."

látod és MÁR MEGINT HAZUDOL :)))
Ugyanis te ELSŐRE is ezt írtad. legelsőre. Pl. az orosz diktatúra kapcsán ennyit írtál: nem, nem diktatúra :D

Nincsenek neked semmilyen érveid, egy dedós szintjén ragadtál meg és most fel vagy háborodva hogy szembesítelek a végtelen sok, és amúgy totál átlátszó hazugságaiddal.

és ennyi, sokszorosan lebuktatott hazudozásaid után még van pofád hirtelen kitalálni hogy még én hazudok? :DDDD

ls és - jó szokásod szerint - megint "elfejtettél" reagálni arra amire nem tudsz, amivel totálisan szétégetted maga, csupán csak a kommentem bő felére.... nesz ismét, azt ne hidd már hogy amiről nem beszélsz, az a szégyened megszűnik létezni. nem nem szűnik meg, itt van:

"Ha viszont ti és Orbán között kell választani "
Kik azok a "ti"? :DDD
Már megint HAZUDSZ birka???
Továbbra is képtelen vagy abbahagyni a hazudozást még akkor is amikor pont a hazudozásod a téma, de te azért nem hazudsz ugye? :DDD
És nem csak a "ti" hazugság, hanem az is hogy bárki választásra kényszerítene téged, és az is hogy már mégis választási kényszert érzel a fejedben (mert ilyen hülye vagy) akkor csak két lehetőség lenne. Látod, egy ilyen kis rövid hazug kérdés, és egyből három hazugságot toltál bele :)
És akkor most szedd ízekre amit írtam, cáfold szanaszét a jól ismert "érveddel", idézem " De nem" :DDDD

"Egy viszont biztos: én nem próbálom kicsavarni a keresztény tanítást, ahogy ezt ő teszi"
hajszálpontosan ezt teszed, méghozzá a gyűlölködésed önigazolása céljából.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.30. 05:59:17

@pamut:

Lássuk csak az orosz kérdést!

Mi a diktatúra?

A diktatúra jellemzői:
- a hatalom nem vátható le,
- a hatalom nem a népszuverenitásból eredeztetik,
- nincs jogállamiság,
- nem biztosítottak az emberi és polgári jogok.

Ezen belül lehet enyhébb (autoritárius) és keményebb (totalitárius) egy diktatúra.
Különbségek a 2 között:
Pluralizmus: korlátozott (autoritárius) – hiányzik (totalitárius).
Civil szféra: korlátozott (autoritárius) – hiányzik (totalitárius).
Hivatalos ideológia: nincs (autoritárius) – van (totalitárius).
Civil szféra: korlátozott (autoritárius) – hiányzik (totalitárius).

Szóval a diktatúra nem azt jelenti, hogy valakinek a kedvenc pártja nem nyert a választásokon.

Hol diktatúra tehát Oroszország? Azóta nevezik annak nyugaton, hogy az orosz vezetés nem liberális.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.30. 06:02:33

@pamut:

Orbán.

Milyen alternatíva van jelenleg? Csak a ballibek azok, akiknek van komolyabb hátterük és egészen mást akarnak, mint Orbán.

Azaz a választás e 2 között van.

A Jobbik és az LMP is orbánizmust akarnak, egyes változtatásokkal. De ami a fő irányt illeti, jelenleg csak 2 van. E között kell tehát választani.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.30. 06:06:43

@pamut:

A keresztény tanítást Isten adta. Az argentín celeb igyekszik kicserélni azt, S ezt nem én mondom, hanem nagyon sok katolikus is: hatalmas mozgalom van a katolikus hívők körében a jelenlegi vatikéni irány ellen.

pamut 2016.08.30. 09:02:31

@a BircaHang Média szerk.:

nocsak, nocsak! ezek szerint mégsem annyi a válaszod hogy "nem, nem az"? :D azok után hogy a saját válaszod kiröhögted hogy az nem válasz? érdekes....

"A diktatúra jellemzői:
- a hatalom nem vátható le,
- a hatalom nem a népszuverenitásból eredeztetik,
- nincs jogállamiság,
- nem biztosítottak az emberi és polgári jogok."

Ez mind igaz putyin diktátor rendszerére, továbbá embereket is megölet, illetve börtönbe csukat.
te pedig ennek a diktatúrának vagy a kollaboráns talpnyalója.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.30. 09:03:55

@pamut:

Egyik se jellemző Oroszországra, butus ballibám...

pamut 2016.08.30. 09:09:08

@a BircaHang Média szerk.:
1. A felvetéseimre szokásod szerint NEM válaszoltál, félrebeszéltél.

Épp ezért ISMTÉT bemásolom és addig foglak újra és újra szemebsíteni a hazugságaiddal amíg csak félrebeszélsz:
"Ha viszont ti és Orbán között kell választani "
Kik azok a "ti"? :DDD
Már megint HAZUDSZ birka???
Továbbra is képtelen vagy abbahagyni a hazudozást még akkor is amikor pont a hazudozásod a téma, de te azért nem hazudsz ugye? :DDD
És nem csak a "ti" hazugság, hanem az is hogy bárki választásra kényszerítene téged, és az is hogy már mégis választási kényszert érzel a fejedben (mert ilyen hülye vagy) akkor csak két lehetőség lenne. Látod, egy ilyen kis rövid hazug kérdés, és egyből három hazugságot toltál bele :)
És akkor most szedd ízekre amit írtam, cáfold szanaszét a jól ismert "érveddel", idézem " De nem" :DDDD

2. "Milyen alternatíva van jelenleg?"
Ez, mint írtam is, eleve nem válasz arra hogy miért is kéne választani, iletve ha nem is lenne alternatíva azt miért igazolná a maffia támogatását? Szokásos sunyi módszereddel ezeket levegőnek nézed. naná, mert ha kiderülne hogy ezekre nincs válaszod akkor kénytelen lennél beismerni hogy fanatikus és elvtelen fidesztálib vagy, ezért helyette marad a gagyi mosakodásod.
Az összes jelenlegi parlamenti párt alternatíva a jobbiktól a szocikon át a kispártokig. És kivétel nélkül mind sokkal jobb lenne mint a maffia. Persze azok is szarok, de az ország tudatos tönkrebaszása egyiktől sem várható, azaz mind jobb mint a maffia.

"Azaz a választás e 2 között van."
Lófaszt, vagy 5-6 párt van legalább, mindegyik választható. Továbbá ha nem lenne 5-6 párt, akkor sem kényszerítene senki téged választásra.

"A Jobbik és az LMP is orbánizmust akarnak"
Baromság. Jobb esetben mert inkább: hazugság.

"E között kell tehát választani."
Nem, nem kell választani. Ha nem tetszik egy étterem menüje nem kötelező zabálnod akárhányszor is hazudod ezt.

pamut 2016.08.30. 09:12:12

@a BircaHang Média szerk.:

"A keresztény tanítást Isten adta. Az argentín celeb igyekszik kicserélni azt, S ezt nem én mondom, hanem nagyon sok katolikus is: hatalmas mozgalom van a katolikus hívők körében a jelenlegi vatikéni irány ellen."

Ezen összes állításod hazugság. Már sokszor hazudtad ezeket, és amikor kértem hogy támaszd alá, semmit sem mutattál fel soha ellenben engem szólítottál fel hogy én keressem ki és támasszam alá a hazudozásaidat :D
A valóság ezzel szemben az hogy a pápa egy világszerte elismert és mélyen tisztelt méltóság, a keresztények imádják, óriási, nemzetközi rajongótábora van, ezerek és tízezrek mennek el a nyilvános fellépéseire, stb., stb.

Te a saját gyűlöletedet próbálod kitalált tömegek mögé bújtatni.

pamut 2016.08.30. 09:15:09

@a BircaHang Média szerk.:

"Egyik se jellemző Oroszországra, butus ballibám..."
:DDDDDD
Látod, ez ám a nagy "érvelés" :DDD mesél ezt már el a meggyilkolt újságírtóknak, politikusoknak, a bebörtönzötteknek, stb :D

ja és az milyen már hogy FOLYAMATOSAN HAZUDSZ BAZDMEG? :DDDD Hogy még akkor is kényszeresen, betegesen hazudsz amikor ezredjére mondom el neked hogy hazudsz? :DDD Hányszor mondtam már hogy nem vagyok "balliba" és hogy nem is tudod ezt semmivel sem alátámasztani, de bazdmeg hazudsz tovább mint egy süket barom aki megse hallja amit mondanak neki :D
ja és az "édesezés" is te barom :D ááá, nem gyűlölsz te, dehogy, de még a hazugságaidat is ilyen leereszkedő, lesajnáló megvető stílusban adod elő, ááááá nem is hazudozás minden szavad csak hogy önigazold a vak gyűlölködésedet :D

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.30. 10:10:51

@pamut:

"a meggyilkolt újságírtóknak"

Ez máshol is megesik.

"a bebörtönzötteknek"

Ki van Oroszországban bebörtönözve politikai okokból?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.30. 10:11:49

@pamut:

Erre már válaszoltam többször.

Lásd a homoszexualitás kérdését.

Jézus szerint bűn.
Ferenc szerint nem az.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.30. 10:17:18

@pamut:

"És nem csak a "ti" hazugság"

Ti, a ballibák - mi ebben a hazugság?

"akkor csak két lehetőség lenne"

Hány lehetőség van?

"ha nem is lenne alternatíva azt miért igazolná a maffia támogatását?"

Szerintem a Fidesz nem maffia, azaz kérdésed eleve értelmetlen.

"fanatikus és elvtelen fidesztálib vagy"

Nem vagyok az. Sokszor elmondtam: a Fidesz számomra nem a jó, hanem a kisebbik rossz.

"Az összes jelenlegi parlamenti párt alternatíva a jobbiktól a szocikon át a kispártokig. És kivétel nélkül mind sokkal jobb lenne mint a maffia."

A választás mégis csak 2: nyugati-liberális integráció vagy más. Minden más csak ennek az alváltozata.

"Ha nem tetszik egy étterem menüje nem kötelező zabálnod akárhányszor is hazudod ezt."

Csak egy "étterem" van, ez az egy Mo. van, nincs másik.

pamut 2016.09.01. 09:46:41

@a BircaHang Média szerk.:
""a meggyilkolt újságírtóknak"
Ez máshol is megesik."

A büdös kurva anyádat te rohadék!! "Megesik" mi, bazdmeg??? Így leszarod a kedvenc diktátorod gyilkosságait? Ennyire leszarod hogy másokat megölnek te geciláda faszfej?
Putyin egy véres kezű gyilkos diktátor, és attól hogy más diktátorok is ölnek, attól még n Putyin nem válik nem-diktátorrá, akármeddig nyalogatod a vért a kezéről!

"Ki van Oroszországban bebörtönözve politikai okokból?"
:DDD
Te komolyan nem tudsz semmit?? :DDDD Ennyire végletesen kretén vagy?

"Erre már válaszoltam többször."
Te másra válaszoltál, nem erre, még abban IS hazudsz hogy mire válaszoltál. Ezt írtam:
"A valóság ezzel szemben az hogy a pápa egy világszerte elismert és mélyen tisztelt méltóság, a keresztények imádják, óriási, nemzetközi rajongótábora van, ezerek és tízezrek mennek el a nyilvános fellépéseire, stb., stb."

"Ti, a ballibák - mi ebben a hazugság?"
Pontosan ez.
Már leírtam párszor, még abban is hazudsz hogy úgy teszel mintha nem tudnád, mintha nem pont tőlem tudnád, már többször is.

"Hány lehetőség van?"
Legalább 5-6 parlamenti párt van, ez tehát 5-6 lehetőség, de lehet szavazni parlamenten kívüli pártokra is, na meg lehet egyáltalán nem is szavazni ugyanis nem kötelező akárhányszor is hazudod. Ez szűken számolva is vagy 10 lehetőség. Mintha nem tudnád te kis hazug :)

""ha nem is lenne alternatíva azt miért igazolná a maffia támogatását?"
Szerintem a Fidesz nem maffia, azaz kérdésed eleve értelmetlen."
1. A fidesz egy maffia.
2. A kérdésem még akkor sem lenne értelmetlen ha nem lenne a fidesz egy maffia, ha csak egy fos szar párt lenne akkor sem igazolná a támogatását semmi, egy még az se ha nem lenne alternatívája, noha ez utóbbi sem igaz.

"Nem vagyok az."
De az vagy, hiába tagadod ha közben minden erőddel őket véded és támogatod örökké.

"A választás mégis csak 2: nyugati-liberális integráció vagy más. Minden más csak ennek az alváltozata."
hazugság, a politika ennél ezerszer összetettebb nem lehet csak egy kérdésre leredukálni, ráadásul ebben nincs is olyan nagy különbség az amúgy ellentétes oldalon álló nagyobb pártok között, szóval ezt pont hogy nem indokolhatja a kollaboránsságodat. továbbá ha neked tényleg csak ez lenne fontos akkor jobbikos lennél, vagy valami szélsőséges nyugat-ellenes kispárt támogatója lennél, azaz még a saját hazugságaiddal sem vagy képes összhangban hazudozni.

"Csak egy "étterem" van, ez az egy Mo. van, nincs másik."
Így van és továbbra sem kötelező pártot választani.

Na, hazudozz tovább te szemét ahogy eddig is tetted......

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.01. 10:30:45

@pamut:

"A büdös kurva anyádat te rohadék!!"

Nyugodj le, ballibám, törődj bele: Gyurcsányod nem lesz ME, s Sorosod meg nem lesz Moszkva ura.

"Így leszarod a kedvenc diktátorod gyilkosságait?"

Nincsenek gyilkosságai, kiskamasz. Gyilkolni a liberálisok szoktak, lásd Irakban, ahol már félmillió embert öltek meg.

"Putyin egy véres kezű gyilkos diktátor"

Ballibául ez azt jelenti: nem a nyugat szavára ugrál.

""Ki van Oroszországban bebörtönözve politikai okokból?"
Te komolyan nem tudsz semmit??"

Lám, egy nevet se tudsz említeni... Ennyit érsz, butuska, trágár ballibám...

"Legalább 5-6 parlamenti párt van, ez tehát 5-6 lehetőség"

Mi a különbség az Együtt, a DK és az MSZP között? Szinte semmi. Mi a különbség a Fidesz és a KDNP között? Semmi. Mi a különbség a Fidesz és a Jobbik között? Nagyon kevés.

"A fidesz egy maffia."

Azaz: nem a ballibek utasításait teljesíti.

"A kérdésem még akkor sem lenne értelmetlen ha nem lenne a fidesz egy maffia, ha csak egy fos szar párt lenne akkor sem igazolná a támogatását semmi, egy még az se ha nem lenne alternatívája, noha ez utóbbi sem igaz."

A Fidesz azért támogatandó, mert a kisebbik rossz a ballibákhoz képest. Pont.

"ha neked tényleg csak ez lenne fontos akkor jobbikos lennél, vagy valami szélsőséges nyugat-ellenes kispárt támogatója lennél"

Azt támogatom, aki esélyes. Egyébként a LMP jobban tetszik nekem, mint a Fidesz. Rájuk is szavaztam tavalyelőtt. De esélytelenek.

"továbbra sem kötelező pártot választani"

A választásokon kötelező.

pamut 2016.09.02. 08:42:23

@a BircaHang Média szerk.:
"Nyugodj le, ballibám, törődj bele: Gyurcsányod nem lesz ME, s Sorosod meg nem lesz Moszkva ura."

hahaha :))) folyamatosan hazudsz miközben azt hazudod hogy nem hazudsz :DDD

"Nincsenek gyilkosságai"
de vannak. magyarázd már el Nyemcov rokonainak hogy nem gyilkolták meg te hazug, gyilkospárti rohadék.

"Gyilkolni a liberálisok szoktak"
Szóval Puytin meg a kis Kim liberálisonk? nahát, te extrém hülye vagy.

""Putyin egy véres kezű gyilkos diktátor"
Ballibául ez azt jelenti: nem a nyugat szavára ugrál."

Látom újból megerősíted a hazugságodat.

Mondjuk szép tőled hogy dicséred a nyugatot hogy az ellenzi a gyilkosságokat, ami speciel igaz is, többek közt ezért jobb, jogilag, politzikailag és erköclsileg is magasabb rendű a nyugat a keleti diktatúráknál.

"Lám, egy nevet se tudsz említeni..."
Tudom hogy extrém hülye vagy te kis puytinista diktátor-szopó gyiélkospárti gazember, de hogy annyira hülye vagy hogy még a leghíresebb esetet, Hodorkovszkijt sem hallottad, na ezt nem hittem volna. Illetve dehogynem hallottd csak hazudsz, mint mindig.

Ennyit érsz, butuska, hazug gyilkospárti putyinseggnyalókám...

"Mi a különbség az Együtt, a DK és az MSZP között?"
Sok különbség van köztük, ezért is külön pártok.

"Mi a különbség a Fidesz és a Jobbik között?"
A jobbik (még) nem egy magyargyűlölő maffia.

"Azaz: nem a ballibek utasításait teljesíti."
Azaz lop 6 éve egyfolytában és gyarmatosítja az országot. Persze te a kollaboránsuk vagy.

"A Fidesz azért támogatandó, mert a kisebbik rossz a ballibákhoz képest."
A fidesz mindennél rosszabb magyargyűlölő maffia. Pont.

"A választásokon kötelező."
Nem kötelező részt venni a választásokon, de ha elmégy még akkor sem kötelező szavazni, aza - micsoda meglepetés - most is hazudozol, mint mindig.

pamut 2016.09.02. 08:43:35

@a BircaHang Média szerk.:

amúgy te miért lettél egy ekkora fasz?
az hogy kényszeres hazudozó vagy, az egy dolog, bár ez is nagyon durva és szégyenteljes, de hogy gyilkosokat támogatsz? hogy bírod ki hogy ne hányd el magad amikor eszedbe jut hová süllyedtél?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.02. 10:03:53

@pamut:

"Fasz" ballibául = nem ballib ember.

"Hazudozik" ballibául = nem ballib véleményt hangoztat folyamatosan.

"Lesóllyedt" ballibául = nem ballib lett.

"Gyilkos" és "korrupt" ballibáuk = csúnya, nem ballib politikus.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.02. 11:09:06

@pamut:

"folyamatosan hazudsz miközben azt hazudod hogy nem hazudsz"

Mit hazudtam?

""Nincsenek gyilkosságai"
de vannak. magyarázd már el Nyemcov rokonainak hogy nem gyilkolták meg te hazug, gyilkospárti rohadék."

Az, hogy nem Putyin áll az ügy mögött 100 %. Semmi érdeke nem fűzödött hozzá.

""Gyilkolni a liberálisok szoktak"
Szóval Puytin meg a kis Kim liberálisonk? nahát, te extrém hülye vagy."

Putyint már megbeszéltük, hogy nem úgy van, ahogy gágogod.

"jogilag, politzikailag és erköclsileg is magasabb rendű a nyugat a keleti diktatúráknál"

Attól függ melyiknél. Észak-Koreánál tényleg jobb.

""Mi a különbség az Együtt, a DK és az MSZP között?"
Sok különbség van köztük, ezért is külön pártok."

100 kérdésből 95-ben ugyanazt mondják, azaz a különbség minimális.

"Azaz lop 6 éve egyfolytában és gyarmatosítja az országot. Persze te a kollaboránsuk vagy."

Éppen ellenkezőleg: csökkenti a gyarmati függést.

"A fidesz mindennél rosszabb magyargyűlölő maffia. Pont."

A többség ezt nem így látja.

"Nem kötelező részt venni a választásokon"

Nem mondta senki, hogy kötelező lenne.

pamut 2016.09.05. 08:42:26

@a BircaHang Média szerk.:

Tiszteséges magyar hazafi fideszesül = ballib

Hazudozni fideszesül = igazat mondani

Tagadni a tényeket = fideszes hőstett.

Dedós szinten beszólogatni, személyeskedni fideszesül = "érvelés".

Putyin diktátor fidesz szemmel = demokrata.

Putyin megölte valakit fideszes szemmel = na és?

pamut 2016.09.05. 08:46:58

@a BircaHang Média szerk.:
"Mit hazudtam?"
:D
Képes vagy azt (is) hazudni hoigy nem tudod, miközben sokszor leírtam fentebb? :D

"Az, hogy nem Putyin áll az ügy mögött 100 %."
De, Putyin áll mögötte, 100%, még azt is lehet tudni melyik gyilkosa csinálta.

"Putyint már megbeszéltük, hogy nem úgy van, ahogy gágogod."
Igen,m megbezséltük, pont úgy van ahogy mondom hiába gágosz.

"Attól függ melyiknél."
A ruszkiknál is, sokkal.

"100 kérdésből 95-ben ugyanazt mondják, azaz a különbség minimális."
Ha ez igaz lenne nem lennének több külön párt. Van köztük különbség, persze a széljobbról ahonnan te gágosz valóban nem látszik a különbség.

"Éppen ellenkezőleg: csökkenti a gyarmati függést."
Ő ,maga gyarmatosít, legyűr és maga alát hajtja az országot.

"A többség ezt nem így látja."
Ne bújj mások mögé te gyáva, veled beszélek. Már hazudni is gyáva vagy, eddig simán toltad.

"Nem mondta senki, hogy kötelező lenne."

De, pont te írtad:
"A választásokon kötelező."

pamut 2016.09.05. 08:53:05

@a BircaHang Média szerk.:

Pár hír amit le fogsz tagadni mindjárt, amikről azt fogod hazudni hogy nem is léteznek, mint a valóság minden egy részértől (azaz a nagy többségéről) amik nem illenek a hazugságaidba:

444.hu/2016/09/02/a-magyar-jobboldal-kedvenc-diktaturaja-egyre-durvabban-tolja-a-neo-sztalinizmust#comments

"a sztálinizmust relativizáló Olga Vasziljeva lett az új oktatási és tudományügyi miniszter."

"lelki sötétség látható mindenhol, kommunisták Sztálin-zászlókkal rohangálnak, és ortodox papok lepik el az állami rendezvényeket"

„Sztálin rehabilitációja az utóbbi években kezdődött el. Ha egy pillantást vetünk a szovjet tankönyvekre, akkor azokban azt olvassuk, hogy Sztálin megmentette a náciktól az emberiséget, modernizálta a társadalmat, s nem mellesleg briliáns menedzser volt. A hivatalos diskurzusban az áldozatok számát minimalizálják, a parasztok legyilkolását járulékos veszteségnek fogják fel, és úgy gondolják, hogy mindez megérte.”

"nem Vasziljeva az egyetlen sztálinista miniszter: Vlagyimir Megyinszkij kulturális miniszter szerint Sztálin volt Oroszország hősies múltjának alapja, Dmitrij Rogozin miniszterelnök-helyettes pedig 2013-ban azt mondta, Volgográdot vissza kellene nevezni Sztálingrádnak."

" Már 2002-ben is ez volt az irány: akkor az orosz posta emlékbélyegeket adott ki a szovjet kémelhárítás 80. évfordulójára olyanok arcképével, mint Szergej Puzitszkij, aki 1931-ben 500 ezer kozák megölését szervezte meg, Vlagyimir Sztirn, aki az 1920-as években üzbégek ezreit mészárolta le, illetve Vszevolod Balickij, az OGDP/GPU ukrajnai vezetője, aki szerette megkínozni és megerőszakolni a rabokat, és akinek a nevéhez fűződik az ukrán értelmiség kiirtása, az éhező parasztok és segítőik kivégzése."

"2005-ben pedig Moszkva polgármestere újra felállíttatta Feliksz Dzerzsinszkij, a kommunista politikai rendőrség alapítójának szobrát a Lubjanka téri KGB-főhadiszállás előtt"

"Idén júliusban pénzbírságra ítéltek egy bloggert, Vlagyimir Luzgint, amiért azt írta, hogy nemcsak a náci Németország, de a Szovjetunió is lerohanta Lengyelországot. A bíróság úgy ítélte meg, hogy ez a nácik bűneinek tagadása és a Szovjetunió második világháborús aktivitásának hamis színben feltüntetése. Szeptember 1-én, a második világháború kitörésének 77. évfordulóján az orosz legfelsőbb bíróság ugyanezt mondta ki."

pamut 2016.09.05. 09:17:55

@a BircaHang Média szerk.:
:DDD
ugye most még azt sem fogod fel te szerencsétlen hogy önmagadat demagógoztad le? :DDD

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.05. 09:36:18

@pamut:

"De, Putyin áll mögötte"

De nem.

""100 kérdésből 95-ben ugyanazt mondják, azaz a különbség minimális."
Ha ez igaz lenne nem lennének több külön párt. Van köztük különbség, persze a széljobbról ahonnan te gágosz valóban nem látszik a különbség."

Szélsőjobb ballibául = nem-ballib.

"Ő ,maga gyarmatosít, legyűr és maga alát hajtja az országot."

Kit, mit, hogyan?

""Nem mondta senki, hogy kötelező lenne."
De, pont te írtad:
"A választásokon kötelező.""

Igaz, lehet érvénytelenül is szavazni, de ez egyenlő a nem elmenéssel. Én pedig ezt nem szeretem.

pamut 2016.09.05. 09:39:53

@a BircaHang Média szerk.: te idióta barom OLVASD MÁR EL SAJÁT KOMMENETEDET amit ellőte írtál és amire a TE STÍLUSODBAN válaszoltam.

Nehéz agyilag ezt felfognod, ugye? :DD

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.05. 09:42:07

@pamut:

"a sztálinizmust relativizáló Olga Vasziljeva lett az új oktatási és tudományügyi miniszter."

Na és? Az oroszok kb. ötöde Sztálint pozitív személynek tekinti.

"lelki sötétség látható mindenhol, kommunisták Sztálin-zászlókkal rohangálnak, és ortodox papok lepik el az állami rendezvényeket"

Sötét dolog kommunistának lenni?
Sötét dolog a kereszténység?

„Sztálin rehabilitációja az utóbbi években kezdődött el. Ha egy pillantást vetünk a szovjet tankönyvekre, akkor azokban azt olvassuk, hogy Sztálin megmentette a náciktól az emberiséget, modernizálta a társadalmat, s nem mellesleg briliáns menedzser volt. A hivatalos diskurzusban az áldozatok számát minimalizálják, a parasztok legyilkolását járulékos veszteségnek fogják fel, és úgy gondolják, hogy mindez megérte.”

Van ilyen álláspont is, de nem ez a többségi.

" Már 2002-ben is ez volt az irány: akkor az orosz posta emlékbélyegeket adott ki a szovjet kémelhárítás 80. évfordulójára olyanok arcképével, mint Szergej Puzitszkij, aki 1931-ben 500 ezer kozák megölését szervezte meg, Vlagyimir Sztirn, aki az 1920-as években üzbégek ezreit mészárolta le, illetve Vszevolod Balickij, az OGDP/GPU ukrajnai vezetője, aki szerette megkínozni és megerőszakolni a rabokat, és akinek a nevéhez fűződik az ukrán értelmiség kiirtása, az éhező parasztok és segítőik kivégzése."

Na és? Vannak túlzások, ez tény, de Oroszország szabad állam, sokféle vélemény van.

Amerikában meg George Washington van a bankjegyeken, pedig csúnya rabszolgatartó volt,

"2005-ben pedig Moszkva polgármestere újra felállíttatta Feliksz Dzerzsinszkij, a kommunista politikai rendőrség alapítójának szobrát a Lubjanka téri KGB-főhadiszállás előtt"

Ő az egyik alapítója a titkosszolgálatnak.

"Idén júliusban pénzbírságra ítéltek egy bloggert, Vlagyimir Luzgint, amiért azt írta, hogy nemcsak a náci Németország, de a Szovjetunió is lerohanta Lengyelországot."

Megesik ez máshol is.

"A bíróság úgy ítélte meg, hogy ez a nácik bűneinek tagadása és a Szovjetunió második világháborús aktivitásának hamis színben feltüntetése. Szeptember 1-én, a második világháború kitörésének 77. évfordulóján az orosz legfelsőbb bíróság ugyanezt mondta ki."

Na és?

pamut 2016.09.05. 09:43:11

@a BircaHang Média szerk.:
"De nem."

De igen.

"Szélsőjobb ballibául = nem-ballib."

Normális ember széljobbul = ballib

"Kit, mit, hogyan?"
Mondom az "egész országot". Nem beszélsz magyarul?
A módszer is közismert, hatalommal való visszaélés és maffiamódszerek keverékével. Ezekkel csak akkor nem lehetsz tisztában ha az elmúlt hat évben nem olvastál semmilyen hírt.

"Én pedig ezt nem szeretem."
Tehát nem kötelező, pont úgy ahogy én mondtam, tehát semmiféle kényszer nincs arra hogy a hazaáruló maffiára (vagy bármire) szavazzál.

pamut 2016.09.05. 09:43:59

@a BircaHang Média szerk.:

komolyan nem vagy képes felfogni ennek a mondatnak az értelmét te hülye? :

" te idióta barom OLVASD MÁR EL SAJÁT KOMMENETEDET amit ellőte írtál és amire a TE STÍLUSODBAN válaszoltam. "

pamut 2016.09.05. 09:51:11

@a BircaHang Média szerk.:
"Na és?"
Na és? :D na és bazdmeg? :DDD

Ja, tudom neked a gyilkosság is egy "na és?" :D

Na és bazmdmeg az a hatalom amelyik a történelem egyik legnagyobb diktátorát isteníti egy egyrészt egy erkölcsileg totálsan züllött szar hatalom másrészt ezzel a diktatúrát legitimizálja, sőt tekinti értéknek, példának, mintának, és ezt nem is tagadja.
"csak" ennyi.

"Sötét dolog kommunistának lenni?"
A mondat amire reagáltál konkrétan Sztálint említi, és igen: sötét dolog sztálinistának lenni. nagyon, nayon sötét.

"Van ilyen álláspont is, de nem ez a többségi"
nem ez a lényeg birka, hanem az hogy ez benne van a tankönyvekben! EZT TANÍTJÁK!

"Na és? Vannak túlzások"
:DDD
rohadék tömeggyilkosoknak állít emléket, őket sztárolja az állam, ez neked "túlzás" :D ez csak téged minősít birka, ez vállalhatatlan bűn és aljaság, a diktatúra egyik szégyene.

"Amerikában meg George Washington van a bankjegyeken, pedig csúnya rabszolgatartó volt"

"Ő az egyik alapítója a titkosszolgálatnak."
A fű zöld.

"Megesik ez máshol is."
Hol? Pl. Észak-korában?
És az hogy megesik miben menti putyin diktatúráját te kis relativizáló propagandista diktatúra-seggnyaló?

"Na és?"na és ez bizonyítja az igazam....

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.05. 10:26:55

@pamut:

Én viszont mindig szavazok, s mindig kiválasztom a legkisebb rosszat, ha nincs jó.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.05. 10:27:27

@pamut:

A jelenlegi kormányzat egyenlege erősen pozitív. Maffiamódszerek nincsenek.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.05. 10:33:44

@pamut:

"Na és bazmdmeg az a hatalom amelyik a történelem egyik legnagyobb diktátorát isteníti"

Sztálinnak vannak fontos érdemei. Köztük olyan, ami elvitathatatlan. Erről van szó. Ez az is elismeri, aki nem ért egyet egyébként a kommunizmussal.

"ezzel a diktatúrát legitimizálja"

Milyen diktatúrát?

"sötét dolog sztálinistának lenni. nagyon, nayon sötét"

Nem értek egyet. A kommunizmus egy eszme. Vannak hívei. Én nem vagyok a híve, de engem nem zavar, ha más meg a híve. Ilyen a véleményszabadság, ami ellen hisztiznek a liberók.

"ez benne van a tankönyvekben"

Sokféle tankönyv van. S Sztálin értékelése abszolút sokrétű. Ugyanaz az állam megemlékezik Sztálin áldozatairól, s egy rakás író, aki a kommunizmus ellenfele volt ma hősnek számít ugyanazokban a tankönyvekben.

A történelem bonyolult dolog, s az oroszok nem hívei az egysíkú, beszűkült liberális történelemszemléletnek.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.05. 10:36:56

@pamut:

"rohadék tömeggyilkosoknak állít emléket"

Nem igaz. Olyan emberek kapnak emlékművet, akiknek esetleg voltak negatív tetteik is. Mint bárhol máshol a világon. Jézuson kívül nincs ember a világon, aki csak pozitív tetteket hajtott volna végre. Ezen az alapon le kell rombolni a világ összes emlékművét.

"megesik miben menti putyin diktatúráját"

Nincs putyini diktatúra. Nézz körül Oroszországban, de legalább nézz orosz médiákat. OLyan véleményszabadság van, ami a fő nyugati médiákban kizárt.

pamut 2016.09.09. 09:11:21

@a BircaHang Média szerk.:
Szia te nyomorult, majd el feledkeztem a hazudozásoidról!
lássuk sorban mit hoztál össze te szégyentelen antikeresztény:

"Én viszont mindig szavazok, s mindig kiválasztom a legkisebb rosszat, ha nincs jó."

jól van birka, tehát most ismerted hogy hazudtál, amikor kötelezőnek hazudtad a választásokon a szavazást.

"A jelenlegi kormányzat egyenlege erősen pozitív. Maffiamódszerek nincsenek."
ennek pont az ellenkezője az igaz, az országból maffiaállamot, orbán-gyarmatot csináltak, új bolsevizmus épül, és te ennek nagy híve vagy.

"Sztálinnak vannak fontos érdemei."

Te ROHADT FÉREG :D
Az ember ott kezdődik a történelem egyik legsötétebb tömeggyilkosát nem isteníti. PONT.
Ezek az orosz férgek nettó sztálinisták, akárhogy hazudsz.
Te pedig a sátán ügynöke vagy úgy látom.

"Milyen diktatúrát?"
Látod nem bírsz nem hazudni. Most például degenerált baromnak tettetve magad úgy tettél mintha nem tudnád miről volt szó, holott tudod mégis hazudsz. Ezért is vagy te egy utolsó szar alak.

"Nem értek egyet."
Leszarom, aki a történelem egyik legaljasabb tömeggyilkosának híve az egy éjsötét szar alak, pont.

"Sokféle tankönyv van."
leszarom a terelésed, egyik sem lehet sztálinista, egy a gyerekek szándékos szellemi és erkölcsi tönkretétele!!!!

"A történelem bonyolult dolog, s az oroszok nem hívei az egysíkú, beszűkült liberális történelemszemléletnek."
:DDDDDDDDDDDDD

Aki nem sztálinista = beszűkült tudatú libsi!!! DDDD te romlott idióta szardarab.....

"Nem igaz."
de igaz, te hazug féreg.

"Nincs putyini diktatúra."
de van.

"Nézz körül Oroszországban, de legalább nézz orosz médiákat. OLyan véleményszabadság van, ami a fő nyugati médiákban kizárt."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
t idióta bazdmeg oroszországnál talán csak észak-korában van borzalmasabb cenzúra és propaganda-sajtó, köze nincs semmiféle véleményszabadsághoz pont ellenkezőleg te hazug ördögfattya!

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.09. 17:34:34

@pamut:

"most ismerted hogy hazudtál, amikor kötelezőnek hazudtad a választásokon a szavazást"

Tévedsz. Ilyet nem mondtam.

"az országból maffiaállamot, orbán-gyarmatot csináltak, új bolsevizmus épül"

Unalomig megunt ballib jelszavak ezek, te is elalszol miközben írod őket...

"Az ember ott kezdődik a történelem egyik legsötétebb tömeggyilkosát nem isteníti."

Sosem istenítettem senki, még pozitív embereket se. Sztálint pedig negatívnak tekintem eleve.

"Ezek az orosz férgek nettó sztálinisták, akárhogy hazudsz."

Te rasszista vagy.

"degenerált baromnak tettetve magad úgy tettél mintha nem tudnád miről volt szó, holott tudod mégis hazudsz"

Az igazat írtam le. Az, hogy neked a véleményed más, az nem érdekes.

"Ezért is vagy te egy utolsó szar alak."

Ez azt jelenti ballibául: merem kritizálni a balliba tabukat.

"aki a történelem egyik legaljasabb tömeggyilkosának híve az egy éjsötét szar alak"

Nem értek egyet. A feleségem is kommunista pl., s nem sötét, szar alak.

"a gyerekek szándékos szellemi és erkölcsi tönkretétele"

Ha egy tankönyv nem liberális, az tönkreteszi a gyerekeket?

"oroszországnál talán csak észak-korában van borzalmasabb cenzúra és propaganda-sajtó"

Látom, fogalmad sincs az orosz médiákról...

pamut 2016.09.11. 10:16:50

@a BircaHang Média szerk.:

"Tévedsz. Ilyet nem mondtam."

nem unod még hogy folyamatosan megalázod magad a gagyi, átlátszó, szánalmas hazudozásaiddal?
Miután közöltem hogy nem kötelező választani, 2016.09.01. 10:30:45 -kor ezt írtad:
"A választásokon kötelező."

Tehát mondtál ilyet, tehát ismét hazudsz.
Te nem (csak) autista vagy birka, hanem kényszeres, beteges hazudozó.
Te még magadnak is hazudsz, kicsinyíted (ha már eltagadni teljesen nem tudod) a betegségeid számát és súlyosságát.
Ugye nem csak a saját éltedet tetted tönkre azzal hogy gyáva voltál szembenézni a betegségeiddel, hanem a családodét is?

"Unalomig megunt ballib jelszavak ezek, te is elalszol miközben írod őket..."
Unalom ismert fideszes tagadása a tényeknek, te is elalszol miközben írod őket...

"Sosem istenítettem senki, még pozitív embereket se."
Blablabla, nekiálltál dicsérni. Az ördögöt nem dicsérjük csak mert a tömeggyilkosságai mellett volt egy nap amikor nem ölt, tudod ez erkölcsi kérdés, ja hogy az neked pont nincs.

"Te rasszista vagy."
Te kretén vagy.
Az orosz férgek a kis védenceid pedig nettó sztálinisták, és az hogy véded őket téged is bűnössé tesz.

"Az igazat írtam le."
Nem, hazudtál, ahogy végig azt teszed.

"Ez azt jelenti ballibául: merem kritizálni a balliba tabukat."
Ez azt jelenti birkául: mindenkit le kell ballibáznom aki az igazat mondja, mert érvem az nincs csak a libázás.

"Nem értek egyet."
Leszarom mivel értesz egyet, aki tömeggyilkos híve az nem csupán szar alak, de emberi formájából kifordult, erkölcsileg torz lény, egy szörny.

"A feleségem is kommunista pl., s nem sötét, szar alak."
hűha.... hűűűűha...... és Sztálint is kedveli?

"Ha egy tankönyv nem liberális, az tönkreteszi a gyerekeket?"
Szóval aki nem sztálinista az neked liberális :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

És igen, a sztálinista tankönyv tönkreteszi a gyerekeket, ez nyilvánvaló.
Aki sztálinista tankönyvet ad gyerek kezébe az maga a gonosz.

"Látom, fogalmad sincs az orosz médiákról..."
de van, neked nincs fogalmad semmiről, különösen nincs az orosz diktatúráról és annak propaganda-sajtójáról.

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.09.11. 13:40:32

@pamut:

"nem unod még hogy folyamatosan megalázod magad a gagyi, átlátszó, szánalmas hazudozásaiddal?"

Nem unod a folyamatos csúsztatást?

"Miután közöltem hogy nem kötelező választani, 2016.09.01. 10:30:45 -kor ezt írtad:
"A választásokon kötelező."
Tehát mondtál ilyet, tehát ismét hazudsz."

Olvasd azt is el, milyen szövegkörnyezetben mondtam ezt...

"Te nem (csak) autista vagy birka, hanem kényszeres, beteges hazudozó.
Te még magadnak is hazudsz, kicsinyíted (ha már eltagadni teljesen nem tudod) a betegségeid számát és súlyosságát.
Ugye nem csak a saját éltedet tetted tönkre azzal hogy gyáva voltál szembenézni a betegségeiddel, hanem a családodét is?"

Látom, te nagyon liberális vagy. A liberókra jellemző a folytonos személyeskedés, trágárkodás, csúsztatás. Nem baj, a történelem már elmondta ítáletét mocskos, romlott, emberellenes eszméitekről..

"Unalom ismert fideszes tagadása a tényeknek"

Milyen tények? Te ilyeneket sosem írsz...

, te is elalszol miközben írod őket...

"nekiálltál dicsérni"

Elmondtam, hogy Sztálinnak vannak érdemei, pont. Ami tény.

"Az orosz férgek a kis védenceid pedig nettó sztálinisták, és az hogy véded őket téged is bűnössé tesz."

Az oroszok egy része Sztálin-hívő, más része meg nem az. Pont.

"mert érvem az nincs"

Ezt magadra érted, ugye?

"Leszarom mivel értesz egyet"

Akkor minek hazudozol nekem hetek óta?

""A feleségem is kommunista pl., s nem sötét, szar alak."
hűha.... hűűűűha...... és Sztálint is kedveli?"

Igen, az egyik kedvenc politikusa Sztálin. Hibáit persze ő is elismeri.

"a sztálinista tankönyv tönkreteszi a gyerekeket"

Egy demokráciában semmilyen nézőpont nem tesz tönkre senkit.

"Aki sztálinista tankönyvet ad gyerek kezébe az maga a gonosz."

Sztálinista tankönyv utoljára Sztálin alatt volt kötelező erővel.

"de van, neked nincs fogalmad semmiről, különösen nincs az orosz diktatúráról és annak propaganda-sajtójáról"

Hülye vagy, s ne hazudj. Engem nem tudsz úgyse átverni, Soros-vitéz...
süti beállítások módosítása